• De Hospiteercoach

  Vind jij het lastig om te presenteren of voor een groep te staan?

  Ben je introvert en heb je moeite om jezelf voor te stellen?

  Krijg jij al zenuwen bij het idee van een hospiteeravond?

   

  Wat anderen al kunnen, moet jij toch zeker kunnen leren?

  Neem het heft in eigen hand en neem vrijblijvend contact op.

 • Bekend van:

  Radio, tv, krant, internet en evenementen

 • De Hospiteercoach helpt

  Helpt jou lastige momenten, zoals hospiteren of presentaties, met meer zelfvertrouwen in te gaan.

  Ben je het weer niet geworden op een hospiteeravond? Of lig je wakker voor een presentatie?

  Ontdek hoe je met meer zelfvertrouwen lastige momenten waar je jezelf moet presenteren tegemoet gaat. Aan de hand van onze eigen trainer ga je aan de slag om te ontdekken hoe jij jezelf op een sterke manier kan presenteren. Je communicatie is daarbij cruciaal, verbaal en non-verbaal, Bij de Hospiteercoach word je bewust van je eigen communicatie en hoe je dit kan verbeteren.

  Vergroot je kans door je samen goed voor te bereiden.

  Ontdek hoe je je zenuwen op een positieve manier kan gebruikenLeer hoe je een goede eerste indruk afgeeft en welke trucks je kan toepassen om zelfverzekerd en spontaan over te komen. Bespreek diverse lastige situaties die je tijdens een hospiteeravond of presentatie tegenkomt en hoe je hiermee omgaat. Uiteindelijk ga je aan de slag om jezelf in 1 minuut op een krachtige, positieve manier te presenteren. Hierdoor kan jij een goede indruk achterlaten bij nieuwe mensen.

 • Hospiteren Hospiteer Kamer Utrecht Kamer Amsterdam

  Teun (26 jaar)

  Het idee om hospiteercoach te worden kwam bij Teun voort uit verbazing. Bij het zoeken van een nieuwe huisgenoot weet een groot deel van de hospitanten geen sterke indruk achter te laten. Jammer! Want daardoor wordt er (onterecht) iemand anders gekozen die daar beter in is.

   

  Veel hospitanten kruipen onterecht in hun schulp of worden juist overdreven extravert, wat nep overkomt. Door sollicitatietrainingen, psychologisch onderzoek en zijn ervaring met hospiteeravonden heeft hij ontdekt hoe je wel een goede indruk van jezelf achterlaat. Dit wilt hij graag met je delen.

   

  "Om jezelf op een goede manier te presenteren moet je vertrouwen op je sterke punten. Ik help mensen om deze te ontdekken en hen het zelfvertrouwen te geven om zichzelf op een goede manier te presenteren. Het belangrijkste vind ik dat mensen altijd dicht bij zichzelf blijven en zich niet gaan voordoen als iemand anders".

 • Methodiek

  Met de volgende bewezen methoden coachen wij jou je kamer in

  De theorie van Hospiteercoach

  Waarom bereid je jezelf op een sollicitatie wel voor, en voor een hospiteeravond niet?

  Hospiteren lijkt in de grondslag veel op solliciteren, ook hier is een goede voorbereiding essentieel. Wij hebben de kennis en ervaring in huis waardoor wij weten wat je kan verwachten en hoe je jezelf presenteert.

   

  Op welke manier helpen jullie mij voor te bereiden op hospiteren of een presentatie? Ervaring heeft ons geleerd dat een goede indruk afgegeven wordt in slechts 10% van de tijd. De rest van de tijd mag je zo introvert of extravert zijn hoe je zelf bent. Hoe jij deze 10% optimaal benut is gebaseerd op psychologisch onderzoek, verkooptraining en sollicitatieworkshops en wordt tijdens een training stapsgewijs doorlopen.

   

  Maak je niet de grootste kans als je het meeste aan het woord bent? Zeker niet, al helemaal niet als die persoon zich extraverter voor doet dan hij of zij is. Hier prikken anderen mensen namelijk meteen doorheen.

  Veelgestelde vragen

  Hospiteren is toch gewoon jezelf zijn en een biertje drinken? Jazeker, wie zich goed voelt bij een situatie waar je contact moet leggen met vreemden, hoeft ook niet meer te doen dan dat.Echter, merken wij dat veel mensen liever de kat uit de boom kijken. Dit is niet erg, maar de keuze van een nieuwe huisgenoot wordt grotendeels bepaald op eerste indruk. Ook wanneer je introvert bent heb je hier zelf invloed op.

   

  Wat maakt dat de theorie van Hospiteercoach werkt?

  Na afloop van een hospiteeravond zijn bewoners nagenoeg driekwart van de aanwezigen vergeten. Slechts enkelen behoren tot de eindselectie. Wij helpen jou om op cruciale momenten positief op te valen, contact te maken met je omgeving en het dialoog aan te gaan met andere mensen. Zo verlaat je als kanshebber voor de kamer een hospiteeravond.